tiistai 1. toukokuuta 2012

Agiliitelemistä

Unohtui tuossa päivittää perjantain treeneistä, mutta oon vielä niin tokkurassa Lahti KV:n ansiosta joten en yhtään muista mitä tehtiin silloin.. Ainoastaan muistan, että Lassilla meni suht hyvin. Noh ehkä se on alku..
Tänään mentiinkin puolestaan omatoimisesti treenaamaan, vihdoinkin. On ollut jo suunnitteilla mennä treenaamaan, mutta ulkokentät eivät ole olleet kunnossa joten päästiin tänään vasta lähtemään. Sää oli ihana, vaikkakin tuuli tosi paljon.
Olin sen verran laiskalla tuulella etten jaksanut rakentaa rataa, joten tehtiin esteitä sieltä sun täältä ja joka kerta oli erilainen rata.Tänäänkään ei siis tule ratapiirroksia, mutta sen sijasta kuvia.
Lassilla on tullut joku ihmeellinen ongelma, se haluaa jäädä A:n kontaktille istumaan eikä suostu jatkamaan rataa siitä.. En todella tiedä mikä se on, toivottavasti saataisiin se mahdollisimman nopeasti pois. Tehtiin tänään myös keinua, joka on siis Lassin pelon aihe. Ajattelin, että koiralle on parempi jos tehdään pentukentällä keinua, joten mentiin sinne ja arvatkaapa mitä?! Se meni älyttömän hyvin! Koira juoksi keinulle täysiä ja ei yhtään säikkynyt kun alettiin sitä laskemaan! Jes! Nyt täytyykin alkaa käymään vauva-puolella enemmän. Tehtiin myös kujaa ja suoraan sanottuna se meni päin prinkkalaa.. Täytyy näköjään aloittaa kujan opettelu alusta taas, jei..

1 kommentti:

  1. Mun blogissa olis sulle Liebster Blog tunnustus :) http://nailmaniaa.blogspot.com/

    VastaaPoista