sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Tampere KV

Oho ompa viime päivityksestä taas vierähtänyt aikaa. Mutta syynä se, että mulla oli kauhee koeviikko ja olin vatsataudissa. Mutta siis viime viikonloppuna eli (12.5.-13.5.) oltiin Tampereella. Lähdettiin lauantai aamuna aikaseen ja tällä kertaa porukoiden kanssa. Taino ne vaan heitti meidät ja jatkoi siitä matkaa. Oltiin perillä noin 11 aikoihin.
Lassi oli lauantaina JH:ssa Kassun kanssa. Itse sain äkkilähdön esittämään Schapendoes Islan. Isla oli ihana tapaus ja esiintyi todella hyvin. Aluksi olin aika kauhuissani, sillä en ollut koskaan aikaisemmin esittänyt schapendoesia, mutta hyvin se meni! Isla sai EH:n ja oli luokkansa 2. Tuomarin mukaan tarvitsee vielä aikaa kehittyä.
En ehtinyt nähdä Kassun ja Lassin kehää, mutta kuvien perusteella tosi hyvältä näytti.
Näyttelypaikalla oltiinkin sitten ihan loppuun asti. Jonka jälkeen minä, Ira, Vilma ja Jansku lähdettiin Kassulle. Siellä sitten rynnättiin syömään ja pöydässä taidettiin olla reilu kaks tuntia, jonka jälkeen mentiin koirien kanssa parintunnin lenkille. Ja koirat oli siis Lassi, Pitu, Jazzy ja Kuu :)
Sitten mentiinkin saunomaan ja Kassun moderneihin kultasuihkuihin, siellä oltiin kanssa pari tuntia. Sit huomattiinkin että kello on jo lähemmäs 2.. Mutta eikö me sit kumminkin valvottu vissiin 4 asti (?) Oli yyber hauskaa, kiitos tytöt<3
Sunnuntaina oli suuntana Lassin rotukehä. Olin ihan paniikissa, sillä sinne oli ilmoitettu 31 musta-hopeeta käppänää.. En nyt muista kauheesti tarkemmin, mutta tuomari ei tykännyt Lassista yhtään. Sen mielestä koira oli hirveä. joten tuloksena siis AVO EH AVK4 joo.. me vaan huononnetaan.. oishan se kiva saada jäbästä valio! Toivottavasti joensuussa tärppäis!
Testasin myös ihanaa Eelin villakoiraa, josta ei valitettavasti kuvia. =/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti