maanantai 28. toukokuuta 2012

ei voi muuta sanoa kuin että VAU!

No nyt on joensuun reissu ohi ja en kyllä pysty sanomaan mitään muuta, kuin että VAU! Meillä oli älyttömän upea reissu kera Arjan ja koirien.
Perjantaina lähdettiin matkaan 11 aikoihin aamulla ja perille tultiin n. 5 aikaan. Jenna tuli sitten sieltä Lassin ja mut nappaamaan ja lähdettiin heille. Lassi löysi elämänsä uuden rakkauden eli Nanan (Riiwiön Eevi). Ihana pariskunta<3
En oikeastaan muista mitä perjantaina puuhailtiin, mutta aamulla herättiin aikaiseen puunaamaan Lassia. Sen jälkeen syötiin yms. ja lopulta lähdettiin Joensuun raviradalle. Päivä oli todella kuuma ja olin varustautunut ehkä vähän huonosti. (Pitkähihainen jakku ja pitkälahkeiset housut..)Onneksi Arjalla oli mukana teltta joten pääsimme majoittautumaan sinne.
Musta-hopeat olivat ensimmäisenä vuorossa ja uroksia oli 8 kappaletta. Lassin luokassa 3. Tuomarina meillä oli Paavo Mattila. Hän liikutti aluksi koko luokan yhdessä ympäri, jonka jälkeen otti meidät pöydälle. Pöydällä Mattila ei katsonut kauheasti koiraa. Nopeasti tutki läpi, jonka jälkeen liikuttiin. Lassi meni äärettömän kauniisti edellä. Sitten siirryimme seisottamaan koiraa tuomari pöydän eteen. Kauaa ei siinä nokka tuhissut kunnes kehäsihteeri nosti lapun ja huusi "Erinomainen".

Siirryimme sivuun odottamaan luokkamme loppujen arvostelemista. Kun kaikki oli arvosteltu liikuimme taas ympäri. Tuomari osoitti meidät ensimmäiseksi! Lassi oli luokastaan ainoa joka sai SA:n. Seuraavaksi olikin vuorossa Paras uros kehä. Meitä oli 3 urosta, joista yksi oli jo valmiiksi valio. Tuomari laittoi meidät jälleen ensimmäisiksi, jonka jälkeen vedimme yhdessä ympäri. Nyt Lassi kulki vielä hienommin edellä, kuin aikaisemmin! Mattila laittoi meidät lopulta ensimmäisiksi ja arvatkaapa mitä? Lassi sai viimeisen Sert:insä, jonka seurauksena siitä tuli SUOMEN MUOTOVALIO!!! Kaiken tuon huipuksi se oli vielä paras uros 1 mikä tarkoittaa sitä, että pääsimme ROP kehään.
ROP kehässä olin jo ihan fiiliksissä, joten minulle oli aivan sama mitä saamme. No ei tuomari kauaa miettinyt, kunnes jo ojensi ROP ruusukkeen meille!
Meidän muiden koirien lauantain sijoitukset. Mustat: Yuledays Count of Dolina Rivendell "Chili" oli PU1 SERT ROP -> FI MVA, Peacemaker's Black Tiamo "Tiamo" PN1 SERT VSP -> FI MVA (onnea Satu!), Heaven On Earth Carboneum "Jeera" ERI3.
Valkoiset: Magic Maker Little Kazan "Ria" PN1 SERT VSP, Backout's Bianca Ragazza "Hjördis" ERI2, Sindar Brillantino from Dolina Rivendell "Krahu" ERI4.
Sunnuntaina Lassi ei enään ollutkaan rotukehässä. Se kävi pyörähtämässä junior handlerissa ensin Unnan ja sitten Janniinan kanssa. Itse en ehtinyt nähdä miten Lassi esiintyi Unnan kanssa, mutta tuloksesta päätellen äärettömän hyvin! He voittivat pohjois-karjalan piirinmestaruuden! Onnea Unna.
Janniina ja Lassi kävivät myös JH kehässä. Tällä kertaa oli SM-osari kyseessä. Ja älyttömän upeasti meni, he sijoittuivat JH2!! VAU! Onnea Jansku<3 (kuvaa myöh.)

Itse esitin rotukehässä Jeeran (Heaven On Earth Carboneum, joka oli PN2 VARA-CACIB SERT -> FI MVA! esitin myös Hjördiksen (Backout's Bianca Ragazza), joka oli ERI2.
Meidän muut koirat: Tiamo PN1 CACIB ROP, Chili PU1 CACIB VSP, Ria ERI1, Krahu PU2 SERT VARA-CACIB -> CACIB FI MVA.
Eli ei yhtään hassummin meillä mennyt ;) Meillä olikin oikein mahtavat tuliaiset kotiin. Autossa oli 6 koiraa, joista 4 tarvitsivat viimeisen SERT:insä ennen matkaa ja kaikkihan nuo saivat. Lisäksi saimme paljon muutakin. Kaikki meni yli odotusten. Kotimatka olikin äärettömän uuvuttava, mutta yhtään huonolla mielellä ei oltu. Oltiinhan me putsattu pöytä joensuussa ;) Kiitoksia kaikille seurasta! Erityisesti Jennalle, kun saimme Lassin kanssa tulla. Toivottavasti ens vuonna uudestaan!

6 kommenttia: