torstai 24. toukokuuta 2012

Agilitya

Noniin vihdoinkin pääsen päivittämään jotain ihan asiaa ;) Ensiksi vaikka pikkasen sunnuntaina agility treeneistä! Lassi ei ollut oikeen vireessä sunnuntaina.. Tehtiin aluksi kujakeppejä mikä on ollut yleensä Lassille tosi helppo este. Nyt se ei suostunut menemään sitä kunnolla. Lassi meni kepeille teki niitä vähän aikaa jonka jälkeen joko pysähtyi tai tuli jostain ihme kulmasta ulos. Vauhtiakaan sillä ei ollut yhtään.
Seuraavaksi teimme rataa, jonka tarkoituksena oli että ohjaaja ei liiku kauheasti mihinkään. Tässä ratapiirros:
Tämä meni Lassilta mielestäni tosi hyvin.
Seuraavaksi teimme neliötä, jonka tarkoituksena oli lähinnä harjoitella ohjaajan ohjausta. Se meni meiltä ihan hyvin. Pääsimme myös treenien lopuksi katsomaan valkoisia käppänäpentuja, jotka Tarjalla oli mukana. Oli kyllä ihania<3

Keskiviikkona olimme Hannan ja Buddyn kanssa ojangossa treenaamassa. Alkuun teimme Lassin kanssa kujaa mikä meni paljon paremmin kuin sunnuntaina. Nyt siinä oli intoa ja koira ei enään pysähtynyt kesken keppien. Sitten teimme keinua, josta mulla ei ole muuta sanottavaa kuin että VAU! Lassi veti sen ihan älyttömän hienosti. (ottaen huomioon, että se on yleensä aina pelännyt sitä).
Sitten teimme tämmöistä rataa:
Se meni meidän osalta älyttömän hyvin! Tein ton ratapiirroksen tällein kolmessa minuutissa, joten se on vähän vinksallaan yms. Mutta saatte videota heti kun saan sen käsiini :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti