sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Järvenpässä

Taas kerran oltiin mätsärissä. Tällä kertaa järvenpäässä Essin ja Hulin kanssa. Kenttä oli K-supermarketin parkkipaikalla eli ulkona. Ja kaiken kukkuraksi oli järkyttävä tuuli, joten voitte vaan miettiä miltä näytettiin silloin. Lassi oli pienissä aikuisissa ja niitähän olikin sitten roimat 44... Tuomari oli hieman roturasisti ja antoi kaikille 5 käppänälle sinisen nauhan.. Meille ainoa mitä tuomari sanoi oli "Ootte tainneet olla aika monesti?" heheh, juu eihän me olla yhtään oltu mätsäreissä :')
Lassi kehäkäytös oli jotain järkyttävää, joten en yhtään ihmettele että tuli sininen nauha.. Lopulta sitten päästiin sinisen nauhan saaneiden kehään ja olin ihan ihmeissäni, kun meitä ei pyydetty ulos kehästä.. Tuomari lopulta kuulutti että "toiseksi tänään kääpiösnautseri Lassi omistaja Nea Koskinen" Siinä vaiheessa järkytys iski.. Miten ihmeessä me voitiin sijoittua noi kamalalla kehäkäytöksellä?! Oli tuomari tainnut unohtaa kankkulat kotiin.
Essillä ja Hulillakin meni älyttömän hyvin. He olivat pentujen PUN1 mutta BIS kehässä ei enään tullut sijoitusta..Kiitos seurasta ja kyydeistä Essi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti