sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Agilitya

Heh, taas on yhdet onnistuneet treenit takana ja pakko myöntää, että tällä kerralla ne olivat oikeasti onnistuneet! Lassi ei ole varmaan koskaan vetänyt noin hienosti meidän uudessa hallissa. Oon nyt sen verran laiskalla tuulella etten jaksa tehdä ratapiirrosta, joten saatte tyytyä vaan selittämiseen :)
Aluksi tehtiin ihan normaalia ympyrähyppyrataa (mikäköhän sen nimi nyt taas olikaan) Eli siis oli 6 hyppyestettä ja ne oli laitettu ympyrän muotoon. Aluksi vedettiin sitä ihan vaan ympäri molempiin suuntiin. Tämän jälkeen niin, että koira hyppää vain joka toisen esteen. Sitten tehtiin kesken hyppyjen käännöksiä toiseen suuntaan ja vielä ihan loppuun niin, että kesken radan tulee takaa kierroksia. Lassilta tämä sujui oikein mallikkaasti..
Sitten siirryttiin tekemään kujaa. Olin älyttömän ylpeä, kun saatiin kavennettua kujaa suht. paljon! Mutta taidettiin jossain vaiheessa kaventaa pikkusen liikaa, kun koira ei enään suostunut mennä sitä.
Loppuun tehtiin vielä pikkunen radan pätkä.. Hyppy, putkeen, 3 hyppyä, putkeen ja A. Oikeen kivat treenit oli!! :) Varmaan vois tässä joku päivä lähteä omatoimisesti ojankoon, sääkin on niin kiva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti