lauantai 30. kesäkuuta 2012

Tillinmäellä

hohoo, perjantaina lähettiin Lassin kanssa Emmalle Tillinmäkeen tai joku tilliniminen paikka se oli. Perjantaina treenattiin koirien kanssa, säädettiin, käytiin isossa omenassa, syötiin kilo karkkia, otettiin kuvia ja pidettiin hauskaa!
Lauantaina olikin sitten suuntana tuomarinkylän kartanon vinttikoirakeskus, jossa menisimme silkkivinttikoirien erikoisnäyttelyyn junnuihin. Olimme paikalla jo kello 10, jonka jälkeen menimme ilmoittautumaan. Ilmomaksu oli 2e. Sen jälkeen olikin sitten odottelun vuoro. Kun urokset olivat ohi kävimme kysymässä minulle junnu koiraa, sillä Emma kisasi Lassilla. Sain ihastuttavan silkkivinttari uroksen (joka oli näyttelyn BIS2) SuSVK JV-06 SBOS Seiran Atreyu "Nemo".
Odotimme kehiä yhteensä 6h...... Emme syöneet tai juoneet mitään, emme käyneet vessassa ja olimme ihan jäässä.. Yöunetkin olivat jääneet lyhkäsiksi joten voitte kuvitella kuinka hauskaa oli odottaa kehiä.
Kun lopulta pääsimme kehään seisotimme ensin koiria. Nemo ei oikeen halunnut seisoa ja meni vähän perseelleen sen kanssa arvostelussa. Se kumminkin liikkui mielettömän hyvin, jonka jälkeen myös seisominen alkoi onnistua. Meitä pyydettiin yhdessä ympäri ja heti sen jälkeen tuomari sijoitti. Me tulimme 2!! Ja Emma ja Lassi 1!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti