perjantai 15. kesäkuuta 2012

Ojangossa

Keskiviikkona olimme ojangossa Hannan ja Kodan kanssa. Ilma ei luvannut hyvää, kun sinne lähdimme mutta eihän me tietenkään säätiedotuksista välitetty. Kun kävelimme ojankoon oli ihan älyttömän kuuma, koirat paistuivat ja samoin omistajat! Onneksi olin tajunnut laittaa shortsit ja topin päälle niin en ollut ihan kuumimmissa vaatteissa.
Aluksi teimme Lassin kanssa kujakeppejä, jotka menivät tosi hyvin. Oon ihan yllättynyt että se on taas alkanut tekemään niitä. (kop kop kop) Enempää emme ehtineet tehdä, sillä alkoi jumalaton sade. Se tuli ihan tyhjästä (okei oli siinä pilviä) Emme olleet tietysti ottaneet sateenvarjoa ym. mukaan joten juoksimme kamojemme ja koirien kanssa A:esteen alle. Siellä sitten olimme kuin sillit purkissa puoli tuntia. Voitte kuvitella kuinka kuraisia oltiin.
Tämän sadeilman jälkeen teimme pientä neliöradan pätkää. Johon olin ottanut mukaan putken ja A:n. Lassi veti sitä älyttömän hyvin, silloin kun muistin kimittää sille ja kehua hurjasti. Teimme myös Pussia, jonka Lassi veti ensimmäistä kertaa niin ettei pussin suuta oltu nostettu. Keinuakin vedimme ja sekin meni oikeastaan tosi hyvin.
Ojangossa olimme noin 2h-> jonka jälkeen lähdimme kävelemään mäkkärille. Noh mitä muutakaan tapahtui kun tuli uusi ukkoskeli, jonka seurauksena jouduimme menemään kuusen alle suojaan. Se ei auttanut yhtään, sillä valitsimme sellaisen kuusen joka oli ihan laho ja jolla ei ollut neulasia juuri yhtään. Ei siinä sitten auttanut muu kuin lähteä jatkamaan matkaa.. Olimme täysin P*skassa ja litimärkiä kun lopulta pääsimme mäkkärille. En edes halua tietää mitä ihmiset ajattelivat kun näkivät meidät. Mutta jokatapauksessa oli älyttömän kiva reissu. Kiitos taas Hanna ;) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti