maanantai 18. kesäkuuta 2012

Lassi ja Huli

Eilen oltiin Hulin ja Essin kanssa lenkkeilemässä haltialassa. Menimme alkumatkan bussilla, jonka jälkeen kävelimme loppumatkan. Kävimme katsomassa Hevosia, kanoja, vuohia ja viimeiseksi myös lampaita. Lassi olisi halunnut tappaa kanat, joten emme viitsineet niitä kauaa tuijotella. Lampaat puolestaan kiinnostivat niin paljon, että pitihän mun sitten päästää se lähemmäs katsomaan. Yksi lampaista oli todella kiinnostunut Lassista. Se työnsi päänsä ulos portista, joten päästin Lassin haistelemaan sitä.

Kävelimme pellonreunaa pitkin varmaan yli 5 kilometriä, jonka aikana tapahtui paljon. Pyörimme mudassa, kadotimme Hulin hihnan, otimme kuvia ja säädimme
Pellon loputtua tulimme metsänreunalle, josta sitten jatkoimme taas matkaa. Ajattelimme että olisimme kävelleet paloheinään asti, mutta eksyimmekin kesken reitin ja nappasimme sitten random bussin jonka näimme. Molemmilla oli hirveä nälkä, joten saimme päähämme että lähdetäämpä metsästämään mäkkiä. Olimme bussissa 43. Yritimme kokoajan tähyillä näkyykö missään mäkkäriä. Noh, sitten huomasimme että olimme PHYK:in kodalla, joten ehdotin Essille, että jos vaihtaisimme tässä kohti bussia. Mutta emme kumminkaan jääneet sillä emme jaksaneet nousta. Lopulta sitten huomasimme että bussi oli kääntymässä moottoritielle joten jäimme pois. Meillä ei ollut hajuakaan missä olimme, mutta jatkoimme siitä sitten matkaa. Seuraavaksi kävelimme taas ihan älyttömän paljon jonka aikana mun laukkuni meni rikki..
Pysähdyimme kysymään neuvoa joiltain tytöiltä, jotka sitten kertoivat meille reitin mäkkäriin. Emmehän me sitä tietenkään löytäneet vaan kävelimme monia kilsoja taas sitä etsiessämmä. Lopulta otimme taas bussin jolla sitten jatkoimme matkaa. Sillä bussilla menimme 2 pysäkki, kunnes huomasimme että olimme taas PHYK:in kohdalla josta lähtisi meidän toinen bussimme! Olimme siis kiertäneet järkyttävän suuren ympyrän.
otimme siitä bussin 52A jolla pääsimmekin pukinmäen mäkkiin, josta Essin äiti sitten tuli meidät hakemaan. Reissumme kesti yhteensä 5tuntia ja kävelimme varmasti reilut 15 kilometriä. Loppuun vielä kuvia, varoitus niitä on paljon!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti