maanantai 5. syyskuuta 2011

Vantaa KR


Nyt on sitten vantaa ohi. Oon ihan poikki ja tekis vaan mieli nukkua :D Elikkäs perjantaina lähdettiin Nooran, Hannan ja  Lassin kanssa stadiin Millaa, Jullea ja Sannaa vastaan. Mentiin siitä sitten käymään ginassa ja mäkissä, josta sitten jatkettiin meille.
Illalla käytiin Millan, Sannan, Papun ja tietysti Nooran ja Juulian kanssa lenkkeilemässä ja koirapuistoilemassa. Lassi ja papu oli ihan rakastuneita  Labbikseen ja kultsuun ja kokoajan nenä kiinni perseessä.
<3

Lauantaina lähdettin aikaseen aamulla kohti hakunilaa eli vantaan näytelmiä. Sanna ja minä oltiin vain turisteina ja kuvailemassa. Milla olikin hienosti Mimmi Norfolkin kanssa jh4. Näyttelyiden jälkeen lähdettiin bussilla mäkkiin ja sieltä ojankoon. Mäkissä leiriydyttiin ulos, koska koiria ei voinut ottaa sisälle. Mäkin jälkeen käveltiin hervoton lenkki ojankoon olin ainakin ite ihan puhki. Lassi veti ihan hyvin ja otettiin jopa aikaakin.. tosin silloin jätkä oli jo hitaammalla tuulella. Oon kyllä tajuttoman ylpeä tosta miehestä ! Ojangossa oltiinkin sitten puol 7 asti ja sieltä sitten käveltiin taas hervoton lenkki, koska yhet halusivat taas mäkkiin.
Illalla käytiin sitten Saaralla kokeilemassa koiria ja näin.
Sunnuntaina sitten mentiin taas hakunilaan, mutta tällä kertaa eksyttiin vähän reitiltä, joten oltiinkin paikanpäällä vasta paljon odotettua myöhemmin. Mulla oli tietenkin hirvee stressi päällä, koska koira, jolla mun piti mennä junnuihin menikin rotukehän kanssa  päällekkäin. Hannan avustuksella löysinkin sitten ihanan Kessun, Enkelin. Enkeli käyttäyty tosi kivasti ja oli aika personameille (mikä on hyvä), mutta myös hieman omistajansa perään,joten om. ei voinut sitten jäädä kunnolla katsomaan kehiä. Tosi tyytyväinen olin seisomiseen, vaikka tyttö meinasikin mennä pari kertaa istumaan, mutta sain sen sitten korjattua. Olimme siis tuloksin JH-. Ihmetytti kyllä tosi paljon, että miksi ei sitten enään päästy jatkoon.. Tuomariltakin kun kysyin palautetta niin sanottiin vain "Kaikki muu meni tosi hyvin ja koira seisoi lähes täydellisesti, mutta toivoisin, että juoksisit löysällä hihnalla".. Juoksin kyllä löysällä, mutta hihna oli ylhäällä (hups) nooh ens kerralla sitten tiedän :P Mutta ehdottomasti haluaisin tällä uudestaan kisata. Oli kyllä tosi ihana esitettävä ja rakastuin  rotuun <3
Koiran nimi siis Tenkan Rintintiina "Enkeli". Tuolla ihanuudella saan sitten joskus muulloinkin kisata ! :) Ja kaikki kuvat (c)Sanna Erkkilä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti