sunnuntai 7. elokuuta 2011

Hakunilan mätsäri

Elikkäs eilen olin Hakunilan mätsärissä. Tällä kertaa ilman lassia lähinnä kalliiden ilmojen takia en viittinyt sitä ottaa. Jos olisin maksanut itteni JH:hon ja Lassin normi kehään niin hinnaksi olis tullut 16e..
Noh jokatapauksessa olin ensimmäistä kertaa tulevan vakkari handlattavan Savu Sheltin kanssa kehässä. Jännitti pikkasen, koska ne oli neidin ensimmäiset mätsärit.
Olimme kehässä viimeiset, koska junnut ja kehä meni päällekkäin. Tyttö sai punaisen nauhan ja kehuttiin, että on "erinomaiset liikkeet, jonka ansiosta vie voiton" Täytyy kyllä sanoa, että Savu liikkui tosi hienosti edessä ! Ehkä sillä oli kiire, mutta tärkeintä, että näyttää hyvältä. Seisominen nyt oli mitä oli, mutta parempaa en voinut odottaakkaan. Pääsimme punaisten kehässä jatkoon, johon olen todella yllättynyt. Mutta jatkosta tipuimme sitten kolmantena. Ei kyllä harmita yhtään vaikka tiputtiin.


Karvat x)


Sitten olin junnuissa aina yhtä ihanan Bella Mittelin kanssa. Tykkään tosi paljon neidin luonteesta ja mielestäni se osaa esiintyä tosi hyvin. Tämä oli nyt meidän tokakerta mätsärien junnuissa ja sijoituksena JH3 ! (viimeksi myös jh3) Tosi tyytyväinen oon ! ja kiitos vielä tosi paljon koiralainasta Katjalle !


1 kommentti:

  1. Mitä sieltä kaukaa ja kuvista lopulta näin niin todella upeaa esiintymistä! Onnea vielä hienosta sijoituksesta! ;)

    VastaaPoista