maanantai 22. elokuuta 2011

14.8. Joensuu KR

On vähän päivittäminen jäänyt, koska odotin kuvia, mutta niitä ei ole vielä laitettu..
12pvä perjantaina lähettiin Lassin kanssa riihimäelle Sinille. Käytiin ekaksi sinin äidillä ja lassi ihanana poikana merkkasi siellä sohvan -.- jes !
Lauantaina Sini, minä ja Lassi ja Vaula lähdettiin kohti valkeakoskea. Jouduttiin odottamaan kaikki käppänät ennen kuin valkoiset alkoivat. Tuomari oli mielestäni tosi outo. Ei antanut käyttää nameja kehässä. Vaulalla sai pelkän Erin joten päästiin nopeasti lähtemään kohti Joensuuta. 
Matka sujui yllättävän nopeasti ja pysähdyttiinkin vain kerran syömässä. Lähdimme valkeakoskelta 2 aikoihin ja olimme perillä 8.

Meidän pienet matkalaiset.

Täytyy kyllä sanoa joensuunkeskustasta illalla, että ei mikään maailman mukavin paikka. Kaikki oli kännissä ja tuli meille soopertaa jotain sontaa :') Onneksi aamulla oli meno jo rauhoittunut.
En ollut ehtinyt hommata koiraa junnuihin, joten mulla oli kamala stressi paikanpäällä ja kysyin monelta koiraa, mutta keltään ei tippunut. Päädyin lopulta ottamaan Mustan käppänä nartun Tiamon.  Tiamo oli hieman mamman perään, mutta kehässä esiintyi tosi hyvin. Pääsimme 8 parhaan joukkoon, mutta emme sitten enään sijoittuneet. Tosi tyytyväinen kyllä olen ja en olisi uskonut, että ekoissa virallisissa pääsisin jatkoon. Tykkäsin kyllä hirmusasti tuosta tytöstä ja voisin sitä uudestaankin junnuihin ottaa. Kiitos Satulle tosi paljon lainasta ! Lassi oli Jullen kanssa junnuissa tuloksin JH2
Vaula oli joensuussa myös kehässä tuloksin JUN ERI JUK1 SA PN2 SERT ROP-JUN. Eli ei meillä mikään turha reissu ollut. Tosi hienosti kyllä meni ja vaula tyttönen saikin ekan sertinsä <3 Lassi ei päässyt ihan kunnon kehiin, koska se on tällähetkellä ihan järkyttävässä turkissa.
Melkein heti käppänäkehien jälkeen hurautettiin takaisin Helsinkiin. Oli kyllä aivan mahtava reissu ja siitä kiitos Sinille ! Ensi vuonna otetaan uudestaan ja jospa munkin koira pääsisi kehään ;)


Takakonttiin ei kamat mahtuneet koirahäkin takia, joten meillä oli pikkasen täyttä :'D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti