tiistai 31. heinäkuuta 2012

Kaikenlaista

Blogilla on ollut nyt todella pitkä tauko, syynä se että mun kone kuoli. Mutta tänään kävin ostamassa uuden koneen, joten saatte pitkän postauksen! ;)
Elikkä Maisalla tuli toissapäivänä täyteen 9vko ja se on ollut meillä nyt reilu viikon. Täytyy kyllä sanoa, että en ole yhtään pettynyt, että otimme sen. Maisa on ihana luonteinen, reipas, iloinen ja villi. Niin ja no onhan se vähän terroristi :D Se on sopeutunut meidän elämään oikestaan todella hyvin. Se rakastaa lapsia ja komentaa muita koiria. Kerrankin lenkillä tuli berni vastaan ja Maisa (joka on suunnilleen Lassin pään kokonen) alkoi haukkumaan ja ärisemään bernille. Ja tiiättekö mitä se berni teki?! Sehän alistu tolle rääpäleelle...... Kyllä tolta likalta luonnetta löytyy!
Viime viikolla käytiin myös vähän mökkeilemässä. Lassi pääs vähän revittelemään maalle ja Maisa tutustumaan uusiin ihmisiin. Mökillä sujui tosi hyvin. Maisa rakastui järveen ja yritti kokoajan päästä sinne, pari kertaa se jopa kävi "uimassa siellä". Lassi puolestaan tyytyi kattomaan maisemia laiturilta. En yhtään muista mitä kaikkea mökillä tapahtui, mutta jokatapauksessa mun sukulaiset kyllä ihastuivat Maisaan. 
Viime sunnuntaina käytiin Lassin kanssa agiliitämässä 2 viikon tauon jälkeen. Oli tosi kuuma ilma ja ajattelin, että mahtaakohan jätkä yhtään jaksaa tehdä mitään. Olin ottanut mukaan hirveän kasan vettä ja viilennyspeitteen, joiden ansiosta Lassilla ei ollut kauhean kuuma.
Teimme kujakeppejä, joissa huomasin, että mehän voidaan alkaa kaventamaan niitä ihan sikana. Kohta varmaan päästään jo tekemään ihan suoria keppejä. Sitten tehtiin renkaan harjoittelua, joka sujui Lassilta älyttömän hyvin. Ja viimeisenä tehtiin hyppyputki rataa, jossa Lassilla oli yllättäen ihan hirmuisesti vauhtia ja se oli innokas. Ratapiirrosta ette nyt valitettavasti saa, sillä en uskalla ladata sitä piirros ohjelmaa tälle koneelle xd
Agitreenien jälkeen testasin Tarjan valkoisia käppänöitä, jota saan tulevaisuudessa junnuihin. Aluksi kokeilin 9vuotiasta Laylaa, joka oli mielestäni todella ihana tapaus ja esiintyi hyvin. Sitten testasin bc Jäbää, joka oli ihanan iloinen <3 Ja vikana testasin Lymmeliä, joka oli varmaan mun lemppari :)
Ja maanantaina eli eilen Hanna kävi kattomassa Maisaa ja sitten vähän säädettiin kaikkea koirien kanssa ja kahestaan. Tässä kuvia, Maisan rakkenne kuvat tulee myöhemmin.
 Olin kokonaan unohtanut laittaa nää kuvat Lassista.. Nää on tosiaan otettu jo pari vko. sitten


 Mun matkaajat <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti