perjantai 10. helmikuuta 2012

Aksausta

Oltiin tänään Ojangossa treenaamassa omatoimisesti Agia. Lassi oli ihan täydellisessä vireessä. Ihana nähdä pitkästä aikaa sekin puoli. Taitaa tuo koira pikkuhiljaa tajuta, että ei se halli eroa paljoakaan ulkoilmasta!
Oltiin 3 kentällä, joka oli sopivasti vapaana. Joku oli tehnyt sinne jo jonkinmoista rataa, jota sitten vedettiin. Lopuksi lisäsin pari muutakin estettä kentälle. Lassi juoksi älyttömän kovaa, oli vaikea pysytellä koiran perässä! On tainnut omistajalla pikkasen laskea kunto ;)



Tehtiin myös kujaa. Siihen olen kyllä hieman pettynyt. Lassi yleensä tekee kujan täydellisesti, eikä siinä ennen ole ollut mitään ongelmaa.. Paitsi tänään. Koira ei aluksi suostunut menemään suht kapeista kepeistä, joten jouduin kaventamaan keppejä älyttömän paljon ja silloinkin koira vaan käveli niistä.. Nyt täytyykin ottaa omat kepit kaapista pois ja mennä treenaamaan tohon pihalle!

3 kommenttia:

  1. Ai sulla on se vapaatreeni-juttu? :D Mä oon miettiny et pitäiskö ostaa mut en vielä oo kehannu ostaa ku on niin kallis mun lompakolle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo (vielä) kun en tiiä mikä mun pitäs niistä ottaa -.- Mut siis jostain syystä meillä ei ollu treenejä ja olin tietenkin raahautunu ojankoon asti.. Ja sit jäin sinne treenaa yhelle vapaalle kentälle.. :P

      Poista