lauantai 25. helmikuuta 2012

Hiihtolomailua

Sunnuntaina lähdettiin Lassin kanssa Vilmalle, Espooseen. Bussissa pari mummelia tuli rapsuttelemaan ja lässyttämään Lassille, kun se nukkui mun sylissä. Vilmukka tuli meitä vastaan dösärille, josta sitten lähdettiin niille. Aluksi tutustutettiin Fantik ja Lassi toisiinsa ennen kuin mentiin sisälle. Sunnuntaina vissiin vaan katsottiin telkkaria ja koirat sääti. Maanantaina mentiin "pitkälle" lenkille ja hieman illemmalla minä ja Vilma lähdettiin Amarilloon syömään. Ei kyllä kannata mennä enään uudestaan. Ruoka ei ollut mitenkään erikoisen hyvää ja paikka oli älyttömän kallis..
Loppu illasta katsottiin telkkaria ja pestiin Appa ja semmosta. Tiistaina sitten lähdettiin Lassin kanssa kotiin.

En nyt yhtään muista mitä me tehtiin keskiviikkona, mutta katotaan jos se palaa mieleeni tässä joku päivä :D
Torstaina illalla lähdin Kennel Nouzer'sin kasvattajalle Leenalle katsomaan pentuja. Leena oli järjestänyt kasvateilleen rokotukset heillä. Aluksi oltiin pari tuntia kahdestaan ja keskusteltiin siitä jos meille mahdollisesti nyt toinen koira tulisi ;) Ja tosiaan Leena kasvattaa siis pippuri&suola käppänöitä. Katsotaan jos meille nyt toinen koira tulee!
Hieman myöhemmin väkeä alkoi tulla paikalle ja lopulta meitä oli hirveä sakki siellä. 4mustaa pentua ja 2pippuria. Tässä vielä vähän kuvia:


Perjantaina Lassi pääsi illalla leikkimään Ossin kanssa.
Lauantaina sitten lähdimme Lassin kanssa Sinille hyvinkäälle. Vellalla oli juoksut suunnilleen loppu vaiheessa, joten voitte arvata kuinka sekaisin mun koira oli... Se nuoli vellan pään liti märäksi ja yritti tehdä kaikkensa, jotta vella ottaisi hänet "vastaan". Lopulta sitten lähdettiin pitkälle lenkille ja kuvailtiin koiria. Käytiin mäkkärissä hakemassa ruokaa ja sitten mentiinkin Sinille takaisin. Noh, kun oltiin sinillä alettiin ihmetellä että missä helvetissä mun puhelin on. Sini soitti siihen ja jonkin ajan päästä puhelimeen vastasi mies. He olivat olleet vaimonsa kanssa koirien kanssa lenkillä ja löytäneet puhelimen. Ei siinä sitten auttanut muu kuin lähteä hakemaan puhelinta. Ajateltiin Sinin kanssa matkalla, että kelaa kuinka hyvä tuuri olisi jos sillä miehellä olis käppänöitä. Oltiin melkein perillä miehen kertomassa paikassa, kun nähtiin mies mustan kääpiösnautserin kanssa. Ajateltiin ettei se kumminkaan ole tuo. Mutta olihan se! Kerrottiin miehelle, että meilläkin on käppänöitä ja hän sanoi, että heidän koiralle on 2 viikkoa sitten syntynyt pentuja. Mies olisi varmaan kutsunut meidät katsomaan niitä, mutta kun ne olivat vielä niin nuoria. Kyllä nuo käppänä ihmiset ovat hyviä tyyppejä ;)
Myöhemmin vielä mietittiin sinin kanssa, että se mies näytti älyttömän tutulta. Ja tajuttiin, että luultavasti olemme nähneet hänet kehän laidalla. Mutta älyttömän hyvä tuuri meillä oli !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti