lauantai 21. syyskuuta 2013

PäivittelyäMaisa, Dore ja Onna

SERT VSP 

 Miisa Ja Lassi

Linda Ja Lassi

Minä, Fella, Brenda Ja Linda

 Joensuu KV PN3 Vara-SERT

Päivittely on taas jäänyt vähän vähemmälle. Kesä tuli ja meni ja melkein jokainen viikonloppu kului näyttelyiden merkeissä. Maisa pyörähti yhteensä 8 näyttelyssä, kun taas Lassi vain kahdessa. Menestys oli yleensä aika samaa. Molemmilla koirilla kaikista näyttelyistä erinomainen. Maisalla yleensä syynä sileään Eriin kehittymättömyys. 
3.8 pyörähdettiin turussa näyttelyissä. En oikeastaan odottanut sen kummempaa menestystä, sillä tuomarina oli aika tiukka setä Scheel Kresten. Mentiin kehään ainoina junnuluokkalaisina ja kehästä asteltiin ulos kera Erinomaisen ja ensimmäisen SA:n. Paras narttu kehään mentäessä ajattelin, että "tuskin täältä nyt mitään tulee" mutta niin siinä vain kävikin että pikku-Maisa oli parasnarttu 1 ja käteeni ojennettiin serti. Meinasin pyörtyä, mutta yritin pitää itseni kasassa vielä roppi kehään. Sieltä saatiin VSP ja voi että sitä ilon ja järkytyksen määrää! 

Maisan arvostelu: " 13 months, nice female, nice cobby square body propotions, well cut feminine head, nice set ears. Well wedge shaped head, good neck, front assembly topline, tailset and nicely angulated hind quater, she has a super coat quality on her body with a nice colour. Coming slightly broad. Exc side gait with good lenght of step. Good drive behind."

Toinen suuri näyttelyreissumme Oulun lisäksi tänä kesänä oli Joensuu johon lähdimme Sinin ja Vaulan kanssa. Reissu sujui tosi kivasti ja tuli vietettyä superkiva viikonloppu! Maisa oli toisena päivänä Paras narttu3 ja sai varasertin! Toisena päivänä käteen tuli ERI ja luokkavoitto. SA:ta ei enää herunut, koska tuomari olisi halunnut valmiimman koiran. En kyllä ymmärrä tätä syytä, sillä miten koira voi olla valmis junnuikäisenä? Eikö se sana juniorluokka jo kerro jotain? :D 
Lassikin on kesän aikana päässyt kehäkettuilemaan junior handlerin puolella. Miisan kanssa helsingissä ja Lindan kanssa Oulussa sekä tervakoskella. Nyt molemmat koirat onkin turkin kasvatuksessa ja katsotaan josko seuraavat näyttelyt olisi messarissa? Saas nähdä :) 

2 kommenttia:

  1. Oi tosi kiva blogi teillä! :) Unohdit mun ja Lassin junnuilut helsingin ryhmiksessä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi eii!! Tiiäkkö mä mietin sitä vielä ennen kun alotin kirjoittamaan, mutta näemmä unohdin! Pitää lisätä teijät seuraavaan postaukseen ;) Ja kiitos paljon!

      Poista