lauantai 27. huhtikuuta 2013

Kevättä rinnassa

Hupsista taas on mennyt jokunen aika viime päivityksestä. Koulu kiireiden ja muiden takia en ole kunnolla ehtinyt/ muistanut päivitellä blogia. Tosiaan tässä on mennyt jo yli kuukausi joten kaikkea tapahtunutta en edes muista.
Kesän alussa on odotettavissa Lassin ensimmäinen pentue (mikäli kaikki menee hyvin). Emänä on ihana Maikki (Juliuksen Halle Berry). Innolla odotan tuleeko sieltä jotain, pidetään peukut pystyssä!
Näyttelysuunnitelmatkin ovat ehtineet kasaantua kokoon. Maisalla ensimmäiset viralliset ovat kesäkuussa kääpiösnautsereiden erikoisnäyttelyssä jos turkki on ehtinyt kasvaa siihen mennessä. Siitä seuraavat ovat Hämeenlinna, tuusula, karjaa ja oulu KV:n molemmat päivät. Lassilla puolestaan on tiedossa vain Oulu KV sekä helsingin kesänäyttely.
Agilityssakin ollaan käyty ja kohta päästään siirtymään ulos treenaamaan! Myös Maisa aloittaa agilityn loppukesästä Luusereiden alkeisryhmässä. Luulen että tuosta pikkulikasta kuoriutuu oikein mainio agilitytähti. Virtaa on vaikka muille jakaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti