maanantai 11. helmikuuta 2013

Kaikenlaista

Nyt on tiedossa sekava postaus. Elikkä mistähän sitä alottaisi? Tosiaan Maisalla on juoksut ohitse ja Lassi on päässyt kotiin. (Onkohan siitäkin jo 2vko?) Lassilla oli mennyt mielettömän hyvin, siitä tuhannet kiitokset mummille ja papalle.
Perjantaina päästiin myös Lassin kanssa pitkästä aikaa agilitytreeneihin. Tehtiin suht. pitkää rataa, joka menikin yllätyksenä mielettömän hyvin meidän osalta. Radalla olisi ollut myös kepit, mutta kun emme hallitse niitä vielä kuin vain kujana niin emme tehneet niitä. Siinä siis syy miks tuossa ratapiirroksessa on tuollainen tyhjä kohta. (Tein ratapiirroksen nopeasti, mutta toivottavasti siitä saa edes jotain selkoa)

Lauantaina aamulla kävimme Lassin kanssa Malmin apexilla silmäpeilissä. Tuloksena oli terveet silmät. Tosiaan koirilla ei ole nyt tiedossa näyttelyiden osalta muuta kuin turkkien kasvatusta. Joskus maaliskuun paikkeilla ajattelin nyppiä ne, jotta kesäksi olisi kunnon karva. Täytyisi varmaan alkaa suunnittelemaan näyttelyreissuja ja kattoa milloin noita näyttelyitä on ja missä. Suunnitelmissa olisi myös mahdollisesti pari ulkomaan näytelmää. Se jää nähtäväksi ;) 

1 kommentti: