sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Best-in puppy show

Nyt on vihdoinkin takana mitä mahtavin päivä. Olimme siis Helsingin messukeskuksessa pentunäyttelyissä. Tällä kertaa minulla oli molemmat koirat mukana, Maisa rotukehässä ja Lassi JH-kehässä. En jaksa nyt mitään romaaneita väsäillä, joten suoraan asiaan.. eli tuloksiin ;)
Maisa oli hyvällä esiintymisellä PEK2 KP. Tuomarina Ablercreutz Gunnel. Maisan sisko Eppu Nouzer's oh my my oli ROP-pentu. Molemmat esiintyivät todella hyvin ja pääsin vielä pyörähtämään Epun kanssa ryppi kehässä! Eppuli oli aivan mahtava ja tuloksena RYP1 BIS-kehässä ei enää tullut sijoitusta. Kiitos Aulikille, kun pääsin Eppua esittämään ja hurjasti onnea! <3
Eppu ja MaisaMaisa ja Eppu
 Tytöt kävivät myös parikilpailussa. Tuloksena BIS3-pari. Esittäjänä kasvattaja Leena <3 Valitettavasti en saanut ladattua videota tähän, mutta yritän myöhemmin uudestaan.Lassi oli JH-kehässä Emman kanssa ja tuloksena JH-3. Oon niin ylpeä mun muruista, esiintyminen oli jotai niin hienoa, että ihan meinasi tulla tippalinssiin. Täytyy sanoa, että en muista milloin viimeksi, joku olisi saanut Lassin esiintymään noi hyvin, tuskin koskaan. Vaikka Lassilla ei ollutkaan ihan paras päivä niin Emma sai Lassin menemään ihan täydellisesti. (Ainakin kehän vierestä näytti siltä) Voi hitsi, kun oon ylpeä! Onnea Emma! 


Maisan arvostelu:
" Vahva, neliömäinen, nätisti kehittynyt narttupentu jolla pää ja purenta ok. Hyvä kaula ja säkä, lyhyt rintakehä, erinomainen luusto & kulmaukset, hyvä eturinta, korkealle kiinnittynyt häntä, puhdas pippurointi, keskikarkea karva, vapaa, sujuva pennun liikunta." 1 kommentti:

  1. Haastoin sut!
    http://kodapallokala.blogspot.fi/2012/11/haaste.html

    VastaaPoista