lauantai 8. syyskuuta 2012

Porvoo Kr

Noniin vihdoinkin uutta päivitystä luvassa! Viikonloppuna oli suuntana porvoon kaikkienrotujen näyttely ja kyseessä siis vuoden ekat junior handler kisat. Omat koiruudet jäivät tällä kertaa kotiin.
Aamulla tapasin tikkurilan asemalla Anna-Liisan ja Kimmon, joiden kyydillä pääsin porvooseen. Heillä oli mukana kaksi valkoista käppänää, Darya´s Gus Goose Irwin, joka oli hienosti ERI1 ja ROP-jun loistavalla arvostelulla sekä Darya´s Gracefull Gabriella "Hilla".
Aamupäivä menikin mukavasti käppänäkehillä ja puolenpäivän aikoihin oli suuntana junnukehät. Tällä kertaa tassussa oli ihastuttava valkoinen käppänä Lucas,LV LT JMVA, BALT JV-11, LV JV-11 A Little Lucas White Star Of Rainbowland <3
Junnuissa oli tuomarina Emmi Merta ja vanhempia kilpailijoita oli huimat 27. Mikäli muistan oikein. Oma suoritus meni mielestäni tosi hyvin. Lucas esiintyi täydellisesti ja oli innokas koko kehän ajan. On se vaan niin hieno mies. Ainoa mikä jäi vähän harmittamaan oli se, että seisotin pikku i:ssä Lucaksen vinoon, mutta ei tuommoinen pikku virhe nyt niin tarkkaa ole. Muuten olen todella tyytyväinen meidän esiintymiseen. Täytyy kyllä sanoa, että Lucas on yksi ihanimmista koirista millä olen kisannut. Toivon mukaan meitä tullaan näkemään kehässä vielä tulevaisuudessakin! ;)
Tarjalle kiitos todella paljon koiralainasta ja Anna-Liisalle kyydistä! Kiitos kaikille mukavasta vaikkakin sateisesta päivästä. Seuraavat näyttelyt ovatkin sitten Turku KV ja Turun erkkari. See you there!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti