sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Älä mene koskaan talvimätsäriin

Jaa'a että sellanen mätsäri tällä kertaa.. Oltiin koneen kentän mätsärissä, jonka järjestivät jotkut Euroopan amerikanterrierit vai mikäköhän se oli :'D Kehät olivat postimerkin kokoiset, mutta plussana se, että kehä ei upottanut sua lumeen (niinkun tapahtui kokoajan kehän ulkopuolella) järjestäjät olivat ihan pihalla, sillä ilmeisesti joku tuomari ei ollut päässyt paikanpäälle. Ilma oli ihan järkyttävä. Samaan aikaan satoi räntää ja vettä. Olin varustautunut vähän huonosti, joten olin ihan jäässä. Samoin oli koirakin. Lassi pääsikin pyörähtämään pariin otteeseen kehässä. Se oli Jutan kanssa JH PUN3 ja vielä omassa kehässään SIN2. En todellakaan ymmärrä miten Lassi sijoittui, sillä sen esiintyminen oli jotain karmasevaa. Se ei seisonut sekunttiakaan paikallaan.. Suosittelen, että kukaan ei mene talvella ulkomätsäriin! se oli ihan hirveetä :D Mun extremein mätsäri missä oon koskaan ollu.

3 kommenttia:

 1. Mä jo ihmettelin että miten ihmeessä joku lähtee _koneen kentälle_ tähän aikaan vuodesta mätsäriin.... :D mä olin fiksu ja säästin rahani ens viikon sisämätsäreihin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en todellakaan tiedä :D

   Poista
  2. Ainii ja hei mun pitikin kysyy, että tuutko 1.4. mätsäriin? Mun mielestä siellä on junnut niin saanko lainaa Dustya? : D

   Poista