tiistai 26. heinäkuuta 2011

Eukanuba Summer Show

Nyt on ihana näyttely viikonloppu ohi. Oli kyllä parasta seuraa ja muutenkin parasta ! Perjantaina oli Openshow ja Lassi oli millan kanssa JH3. Lauantaina olikin sitten enemmän ohjelmaa. Aluksi oli junnut, jonne olin taas taidokkaasti unohtanut ilmottautua..
Testasin Ebba Espanjanvesikoiraa, joka osoittautukin tosi helpoksi ja kivaksi. Toivottavasti Jansku antaa sitä joskus mulle JH:hon :)


Roosa Norfolkinterrieriä. Se meni ihan hyvin, vaikka oon jotenkin tottunut Ossiin ja Roosa oli niin erityylinen ja helpompi, kun ossi taas on semmonen höppänä, joka ei pysy hetkeekään paikallaan.


Testasin myös Fiilis Nahkaa. Se on ihana, kun saa kunnolla asetella ja tehdä työtä koiran kanssa. Ekat yritykset oli aika omaperäisiä, mutta lopulta sain sen seisomaan aika hyvin. Ravikin meni yllättävän hyvin ja oli ihana päästä juoksemaan oikeen kunnolla. Täytyy nyt vaan saada se omakäsi pois heilumasta vieressä :')


Sunnuntaina ilmottauduin ekaa kertaa junnuihin dallujen erkkariin. Menin ihan Lassin kanssa, koska en jaksanut alkaa ettíä muuta koiraa. Lassi oli aika väsy, koska oli ollut vinttiksessä perjantaista  sunnuntaihin, mutta yllätyin, että se jaksoi edes noinkaan hyvin.
Aluksi mentiin parikierrosta ympäri ja sitten tuomari tietenkin seisotti. Lassi seisoi kyllä päin peetä, koska en huomannut tuomarin puoleista jalkaa ajoissa.. Olin varmaan niin jännittyny :''D Muuten meni kyllä ihan hyvin ja onneks ei ihan ekana tiputtu =D

 kuvat tulee kunhan saan ne käsiini !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti